Garšīgi paēst – tā ir viena no laimīgākajām sajūtām, tāpēc aicinu izbaudīt katru maltīti un ļauties kulinārijas ceļojumiem!
Jelly Slices
Viegla
līdz 30 min
10 personām
Meklē kādu interesantu ideju bērnu ballītes našķiem? Jelly Slices pārsteigs katru ballītes viesi, turklāt garšos ne tikai mazajiem kārumniekiem.
Sastāvdaļas
300 g smilšu cepumu
120 g sviesta
2 tējkarotes Dr. Oetker želatīna
1 bundža iebiezinātā piena ar cukuru
4 ēdamkarotes citronu sulas
Dr. Oetker cukura graudiņi
Dr. Oetker aveņu želeja
Pagatavošana
Cepumus sablendē smilšu konsistencē un sajauc ar izkausētu sviestu. Veidnē (20 x 30 cm izmērā) ieklāj pārtikas plēvi, un virs tās izlīdzina cepumus vienmērīgi pa visu pannu. Liek ledusskapī sastingt.
Uzbriedina želatīnu.
Iebiezināto pienu sajauc ar citronu sulu.
Kad želatīns uzbriedis, to izkausē karsta ūdens peldē un nedaudz atdzesē.
Želatīnam pievieno karoti iebiezinātā piena, lai tas nedaudz atdziest. Iemaisa to iebiezinātajā pienā. Beigās iemaisa aptuveni ēdamkaroti cukura graudiņu.
Iebiezināto pienu lej virs cepumu kārtas un izlīdzina pa visu formu. Liek ledusskapī sastingt.
Pagatavo aveņu želeju pēc norādījumiem uz iepakojuma – uzvāra 500 ml ūdens, iemaisa pulveri un samaisa. Kad želeja 10 minūtes padzisusi, lej to virs iebiezinātā piena kārtas, pārkaisa vēl ar krāsainajiem cukura graudiņiem un liek ledusskapī sastingt uz 4 stundām vai nakti. Griež gabalos un pasniedz.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: