Jaunums

Atklāta Anna Pannas grāmata par šokolādi

  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com

Vakar, 8.augustā konceptveikalā BOLD ar krāšņu ballīti atklāta ANNAS PANNAS otrā grāmata – “ŠOKOLĀDE”. Plašajā viesu lokā bija sastopami gan grāmatas veidotāji, atbalstītāj, kā arī draugi un fani, kas seko līdzi Annas aktivitātēm TV3 kulinārijas šovā “Gatavo 3” un žurnālā “Pie Galda!”.

“Man ir milzīgs prieks par tik lielu interesi, pirms jaunā “ŠOKOLĀDE” nonākusi grāmatnīcu plauktos,” atzīst Anna. Kā izskanējis iepriekš, ikviens intersents grāmatu iegādāties varēs jau no šodienas, 9.augusta grāmatnīcās visā Latvijā.

Pasākumā piedalījās arī “ŠOKOLĀDE” fotogrāfe Elīna Upmane, stiliste Baiba Prindule – Rence un dizainere Mētra Putāne, kā arī izdevniecības vadītāja Liene Vilnīte.

Annas Pannas otrās grāmatas izdošana ir likumsakarīga: “Pirms trīs gadiem izdotā grāmata par kūkām bija mans pirmais lielais pieturas punkts un reizē arī atskaites punkts manam darbam. Taču pa šo laiku pieredze un zināšanas ir tikai paplašinājušās un esmu priecīga, ka tajās varu dalīties ar citiem,’’ stāsta Anna. Grāmatas tēma – šokolāde – caurvij katru no 60 receptēm. “Šokolāde ir viena no populārākajām sastāvdaļām dažādu saldumu gatavošanā. Es vēlos parādīt un iemācīt, cik daudz un interesantos veidos var pagatavot šokolādes saldumus – kūkas, desertus, saldas uzkodas un pat dzērienus,’’ skaidro Anna. Grāmata būs lielisks palīgs gan tiem, kas gatavojas spert pirmos soļus kulinārijas pasaulē, kā arī pieredzējušiem saldumu gatavotājiem.

Grāmatā apkopotas 60 receptes sešās nodaļās: stāts par šokolādi, konfektes, ātrie un vieglie saldumi, deserti, vieglās kūkas un grūtās jeb ilgās kūkas.

 

Grāmata veidota sadarbībā ar Stockmann, Gemoss, Lofbergs, Pernod Ricard pārstāvētajiem zīmoliem G.H.Mumm un Ararat , Electrolux un Siera nams izplatīto zīmolu Philadelphia.

  

Komentāri: