Gads atkal iegriezies finiša taisnē. “Pie Galda!” komandai tas jau ceturtais, un jums, mīļie lasītāji, kas bijuši kopā ar mums visus šos četrus gadus, droši vien jau četras mapes pilnas ar receptēm. Šo numuru recepšu kolekcijai veidojam kā pēdējo, jo pienācis laiks mainīties un augt. Nākamais žurnāls iznāks februārī, un tas jau būs citāds – divreiz biezāks un lielāks formātā, ar vairāk recepšu, ar padomiem sezonā, ar virtuves gudrībām un garšīgiem cilvēku stāstiem. Noteikti turpināsim labi iesākto – skaidri uzrakstītas receptes vienkāršām, veselīgām maltītēm no Latvijā ikvienam pieejamiem produktiem sezonā. Vēl decembrī svētdienu rītos rosāmies TV3 ēterā, raidījumā “Gatavo 3”.
Šajā numurā četras ziemīgas tēmas:
Šajā numurā daudz starptautisku ideju svētku galdam. Te atradīsiet zviedru izpratni par bietēs noturētu mazsālītu lasi, nīderlandiešu gaumē sagatavotu siļķīti, franču smalko Tarte Tatin – apmesto ābolkūku un poļu Makowiec – bagātīgo magoņu ruleti. Lai nākamais gads vēl garšīgāks un kopā ar žurnāla “Pie Galda!”.
Liene, Linda, Līva, Anna un Māra
Komentāri: