Žurnāla ”Pie Galda!” jūnija/jūlija numurs

3,99

2022. gada trešais numurs ir klāt!

Vasarā viss garšo labāk – tepat auguši dārzeņi, augļi un ogas, ārā uz grila gatavota maltīte vai veldzējoša limonāde karstā pēcpusdienā. Gatavojoties vasarai, “Pie Galda!” komanda ir kārtīgi pastrādājusi un pašiverējusies pa virtuvi, lai varētu jūs iedvesmot ar gardām un sezonālam receptēm. Esam ļāvuši vasarai ienākt studijas virtuvē un virtuvei iziet ārā vasarā. Šoreiz rubrikā “Sezonā” godā vietā ceļam piparmētras, gatavojam saulgriežu desertus, grilējam gaļu un zivis vilinošās marinādēs un testējam veikalos nopērkamās asās mērces. Rubrikā “Ciemos” devāmies uz keramikas studiju “MAALI”, lai uzzinātu vairāk par skaisto porcelāna trauku tapšanas procesu. Vēl gājām izgaršot jaunatklāto Āgenskalna tirgu, kurā var baudīt gardus dzērienus, ēdienus un iepirkt visus vietējos Latvijas labumus. Vai esi sailgojies pēc vasaras baudīšanas tikpat ļoti, cik mēs? Pērc jauno jūnija/jūlija numuru un iedvesmojies garšīgai vasarai! (:

 

Kategorijas:

Papildu informācija

Svars 0,35 kg