Papildu informācija
Svars | 0,35 kg |
---|
€3,99
2023.gada pirmais Pie Galda! numurs ir klāt! Arī šogad košs, garšīgs, interesants un jaunām idejām piepildīts. Žurnāls Pie Galda! šogad arī digitāli! 👉 Ieskaties!
Šie gada mēneši vietējās ražas ziņā ir, maigi sakot, pašvaki, tādēļ šoreiz rubrikā “Sezonā” izcēlām ko nedaudz eksotiskāku – avokado! Agate piedāvā sešas receptes, kurās avokado ir ne tikai paslēpies kraukšķīgā kažociņā, bet ir daļa no braunija vai ietērpis spageti krēmīgā mērcē!
Lai pavasara sajūtu paspilgtinātu vēl vairāk, viesojāmies Mārupes siltumnīcās, kur mums bija iespēja savām acīm redzēt, kā Latvijas ziemā ir iespējams izaudzēt gurķus. Ļoti interesanta pieredze, kuras iedvesmoti pagatavojām četras svaigas un kraukšķīgas gurķu receptes. Tās meklējiet rubrikā “Ikdienai”.
Gan februāra, gan marta svētki ierasti saistās ar našķu baudīšanu, tādēļ arī šoreiz žurnālā veselas divas rubrikas veltītas tieši saldumiem. Esam pagatavojuši vilinošas receptes, kurās galvenajā lomā izcelta šokolāde, bet saldumu rubrikai sarūpējām vieglus, gaisīgus un patīkami svaigus desertus. Ja limončello tiramisu neizklausās burvīgi, tad nezinām, kas tad izklausās…
Rubrikā “Garšu ceļojums” atradīsiet receptes no Uģa – dažādas eksotiskas zupas, kas sasildīs sirdi un vēderu ne tikai ar lieliskām garšu kombinācijām, bet arī ar vizuāli baudāmu noformējumu. Baudiet garšu sprādzienu zupas bļodiņā! Neesam aizmirsuši arī par vegāniskajiem ēdieniem, tos šoreiz pagatavojām īpaši sātīgus un umami garšas piesātinātus. Īsts comfortfood vegāniskajā versijā!
Vēl degustējām pilnpiena biezpienu, devāmies ciemos pie Lindas Ķivules – porcelāna meistares, kas rada atjautīga un unikāla dizaina traukus. Tiešām krāsains un dzīvespriecīgs numurs mums izdevies! Lecam iekšā pavasarī kopā un atklājam jaunas garšu kombinācijas!
Noliktavā 5 prece/-es