Vīnkalnu pastas meistarklase. Artis Žentiņš x Pie Galda!

65,00

Ciao! Ja esi skatījies video, kur itāļu kundzītes ar rokām gatavo pastu, ieliekot visu savu mīlestību, šī meistarklase būs tieši Tev! Mums nav Itāļu ome, bet mus ir nākamais labākais skolotājs – Vīnkalnu saimniekdēls Artis Žentiņš!

Kopīgi mūsu studijā gatavosim un pasniegsim pastu pēc itāliešu klasiskām receptēm, izmantojot komplementējošus garšaugus, garšvielas un sierus!

Mācīsimes pagatavot divu veidu itāliešu pastas – svaigo pastu ar olu (Pasta fresca) un  svaigo pastu ar pildījumu (Pasta ripiena). Paralēli pagatvaosim divas mērces vienu veģetāru, otru ar gaļu, kas būs brīnisķīgs papildinājums pašgatavotajai pastai.

Pildīto pastu arī pagatavosim divās gardās versijās – ar iepriekš sagatavotu dārzeņu konfitu un klasisko Ziemeļitālijas veģetāro pērli… 😉

Meistarklases gaitā Artis dalīsies ar zināšanām par savu sirdslietu – Itālijas virtuvi, ēdienu un produktu izcelsmi! Kā arī runāsim par garšu saderību un Itālijas kultūru!

Notīrīt
SKU: MAZ23042025 Kategorija:

Par autoru

Vīnkalni ir Žentiņu ģimenes lolots zīmols, kas pamatos ir par un ap itāļu picām! Pie Valmieras, Beverīnas novadā atrodas skaistā viensēta, kur arī aizsācies Vīnkalnu gardais stāsts! Artis ar ģimeni un savu komandu jau izveidojuši divas picērijas Rīgā un nesen atvēruši arī savu pasta vietiņu Atirgū, kur baudīt izcilu, ar rokām gatavotu pastu. Vīnkalni ir īsti itāļu ēdienu cienītāji un arī mums piedāvā nobaudīt ‘īstu mantu’! Vīnkalnus atzinīgi novērtē visi, kas reiz baudījuši viņu garšīgo ēdienu kā Latvijā, tā arī Eiropā, ko pierāda konstantās rindas un Eiropas street food balva!

Papildu informācija

Meistarklašu noteikumi

Biežāk uzdotie jautājumi

Papildu informācija

Meistarklases datums

23. aprīlis 18:30-21:30