Par autoru
Manuelam Iranzo Peresam paeljas gatavošana ir daudz vairāk kā ēdiens, tā ir ģimenes tradīcija. Spānijas Valensijas reģionā svētdienā visa dzīve griežas ap šo ēdienu! Ģimenes pulcējas uz kopīgu maltīti, lai to kopā gatavotu un baudītu!
Manuels uzauga Spānijā, Valensijā. Savu lielo mīlestību pret ēdienu viņš mantojis no tēva, ar kuru kopā katru mīļu brīdi pavadīja virtuvē, vērojot un gatavjot kopā visai ģimenei. Arī šobrīd šo tradīciju Manuels turpina nest savā ģimenē, nu jau Latvijā, to regulāri gatavojot ģimenei un draugiem.
Manuels šobrīd strādā viesu namā ‘’Rezidence Kurzeme’’ Talsu novadā, kur specializējas spāņu virtuvē un palīdz organizēt kāzas, korporatīvos pasākumus un citas svinības.