Uģis Veits un Taizemes virtuve

65,00

Šajā meistarklasē jūs iemācīsieties ne tikai Taizemes virtuves garšas pamatprincipus, bet arī kopīgi pagatavosiet pasaulē populāro Taizemes Tom Yum zupu, uzzinot, kā pusstundā izvārīt izcilu Āzijas garšu vistas buljonu bez putu nosmelšanas.

Meistarklasē varēsiet degustēt tipiskas Taizemes un Āzijas virtuves izejvielas, uzzināt par to labvēlīgo ietekmi uzturā un atšķirtību starp Taizemes un Indijas kariju. Uģis jūs iepazīstinās ar Taizemes karija pastām, kā arī ļaus jums pašam izmēģināt roku to pagatavošanā. 

Turpinājumā sagatavosiet tīģergarneles Tom Yum zupai un uzzināsiet, kā tās pagatavot vienmēr sulīgas un gardas. Meistarklasē apgūsiet arī dārzeņu un garšaugu sagatavošanu un parastā sīpola dažādos griešanas veidus. 

Pasākuma noslēgumā baudīsiet pagatavotās maltītes pie kopīga galda. 

Notīrīt
SKU: MUVTM Kategorijas:

Par autoru

Uģis Veits ir profesionāls šefpavārs ar vairāk nekā desmit gadu pieredzi, ko uzkrājis tādos zīmolos kā Valmiermuižas alus, Vest Rīga, Oak’A Burgers u. c., kā arī strādājot kā privātais šefpavārs pasaulē slavenā apavu zīmola “Birkenstock” ģimenei. 

Viņš ir arī ilggadīgs žurnāla “Pie Galda!” recepšu autors, veselīga Āzijas street food zīmola “Mission Canteen” dibinātājs un ir piedalījies dažādos, ar ēdienu saistītos TV raidījumos.

Savās meistarklasēs Uģis fokusējas uz vienkāršiem un ātri pagatavojamiem ēdieniem, kur priekšroka tiek dota mazāk, taču kvalitatīvākām sastāvdaļām, izceļot to labās īpašības.

Papildu informācija

Meistarklašu noteikumi

Biežāk uzdotie jautājumi

Papildu informācija

Meistarklases datums

27. septembris 18:30-20:30, 18. oktobris 18:30-20:30, 25. oktobris 18:30-20:30