Skābmaize. Tips & tricks.

55,00

Kraukšķīga garoziņa, gaisīgs, mīksts viducis..tikko no krāsns iznemts kukulītis… Ja arī Tev saskrēja siekalas mutē, šī meistraklse ir domāta TEV! Šajā meistarklasē tu uzzināsi un praktiski izmēģināsi visu, kas nepieciešams, lai pagatavotu izcilu skābmaizes kukulīti no nulles. Neatkarīgi no tā, vai esi iesācējs vai ar pieredzīti, atradīsi noderīgu informāciju, lai pilnveidotu savu kukulīti.

Apskatīsim kā pagatavot ieraugu, izrunāsim mītus un uzzināsim kuri ir patiesi, kuri ne. Kopā sagatavosim skābmaizes un klasiskas fokačas mīklu, kā arī iziesim cauri visiem posmiem no ierauga līdz maizes cepšanai. Pagatavosim arī dedzinātu svietsu un rukolas pesto ar ko kopā nobaudīt maizīti!

Notīrīt
SKU: MDKS09042025 Kategorija:

Par autoru

Šefpavārs Dzintars Kristovskis ir īstas maizes un īstu lietu entuziasts kā virtuvē, tā dzīvē, jo bieži vien saka, ko domā! Tāpēc arī Dzintars viruvē no produktiem paņem visu, ko tie dod un izturas pret tiem ar lielu cieņu. Virtuvē profesionāli viņš darbojas jau vairāk kā 20 gadus, bijis Eiropas gastronomijas reģiona vēstnesis. Bijis Latvijas top restorāna – jau divus gadus pēc kārtas Michelin Guide ieteikto restorānu sarakstā – BARENTS šefpavārs daudzus gadus. Kopā ar Barents prestižajā Falstaff guide ieguvis 95 punktu reitingu. Latvijas restorānu topā kopā ar Valmiermuižu ieņem 16. un 18. vietu kā vienīgais gastro bārs starp restorāniem. White Guide Nordic topā divus gadus pēc kārtas kopā ar Annas Hotel ir Labākais reģionālais restorāns!

Šobrīd ikdienā Dzintara kulināro maģiju vari baudīt dažādu projektu ietvaors, gan arī viņa īpašajā Supperclub, kur vari ekskluzīvi baudīt šefa vakariņas vien dažu cilvēku kompānijā.

Papildu informācija

Meistarklašu noteikumi

Biežāk uzdotie jautājumi

Papildu informācija

Meistarklases datums

9. aprīlis 18:30-20:30, 7. maijs 18:30-21:30