Rita Osovska un augu valsts Indijas virtuve

85,00

Šajā meistarklasē Rita jūs iepazīstinās ar garšvielu noslēpumiem, parādīs, kā nebaidīties no jaunām garšām, un galvenokārt – kā pagatavot sātīgas komforta vakariņas. 

Iedvesmojoties no indiešu virtuves, jūs ne tikai atklāsiet jaunas un aizraujošas receptes, bet arī iemācīsieties, kā izmantot, iespējams, latviešu virtuvei netipiskākas garšvielas, tādējādi padarot dārzeņus par vienu no saviem mīļākajiem ēdieniem.

Kopā ar Ritu iemācīsieties gatavot trīs gardus ēdienus: asās pakoras ar čatniju un piparmētru raitu, kas būs lieliska uzkoda vakaram ar draugiem, lēcu kariju ar aromātiskiem rīsiem, kas perfekti sasildīs aukstākos rudens vakaros, un naan maizīti kā fantastisku piedevu garšās bagātām mērcēm. 

Pasākuma noslēgumā baudīsiet pagatavotās maltītes pie kopīga galda. 

Notīrīt
SKU: MROIV Kategorijas:

Par autoru

Rita specializējas garšīgu, sātīgu un veselīgu augu valsts ēdienu pagatavošanā. Iedvesmojoties no saviem ceļojumiem, kur baudījusi neskaitāmas garšas buķetes, ar savām autorreceptēm viņa dalās Instagram kontā @rita_dzii

Ritas mērķis ir palīdzēt cilvēkiem ieviest ēdienkartē vairāk augu – dārzeņu, pākšaugu, graudaugu, sēklu, riekstu un augļu – un parādīt, ka vegānisks ēdiens var būt garšām bagāts, aizraujošs un viegli pagatavojams. 

Savās meistarklasēs Rita fokusējas uz sātīgiem un ar garšu piesātinātiem augu valsts ēdieniem, kas patiesi būs bauda jūsu garšas kārpiņām. 

Papildu informācija

Meistarklašu noteikumi

Biežāk uzdotie jautājumi

Papildu informācija

Meistarklases datums

4. oktobris 18:30-21:30, 26. oktobris 12:00-15:00