Par autoru
Šefpavārs Renārs sevi dēvē par koncepavāru, jo ir gatavs mesties projektos, kas saistīti ar ēdienuun realizēt tos ar “wow” efektu, un ziniet, viņam lieliski tas izdodas!
Viņš ir arī nopelniem bagāts Austeru someljē, kurš ieguvis:
1.vietu Pasaules austeru atvēršanas sacensībās Galvejā Īrijā, 2024.
2.vietu Pasaules jūras velšu pavāru konkursā Francijā, 2024
3.vietas ieguvējs konkursā Latvijas Gada pavārs, 2024.
Austeru izzināšanas pirmsākumi Renāram sākās jau 2012.gadā, kad restorānā sāka vērt pirmās austeres vaļā. Izceļojis Francijā pa vairāk nekā 50 austeru fermām, 2021.gadā strādājis austeru fermā, strādājis Parīzē par pavāru un uzvarējis pasaules austeru atvēršanas čempionātā, tagad ir nolēmis ar saviem iespaidiem, pieredzi un zināšanām dalīties ar jums!