Renārs Purmalis un jūras velšu plate un austeres

80,00

Mēs visi būvēsim savas jūras velšu plates, iepazīsim tehniku jūras velšu pagatavošanai, pasniegšanai un pareizai ēšanai.

Te nebūs tikai smalka sēdēšana un klausīšanās, bet pieskaņoti meistarklases formātam būs arī kopā darbošanās.

Uz jūras velšu plates liksim tāda lietas kā langustīnus, garneles, gliemenes, jūras gliemežus, mīdijias, brūno krabi un, protams, pašas austeres.

Meistarklasē pagatavotajiem ēdieniem saderīgus dzērienus nodrošina vīnzinis Jānis Kaļķis un veikalu tīkls “AlkOutlet”!

Notīrīt
SKU: MRPJVA15112024 Kategorija:

Par autoru

Šefpavārs Renārs sevi dēvē par koncepavāru, jo ir gatavs mesties projektos, kas saistīti ar ēdienuun realizēt tos ar “wow” efektu, un ziniet, viņam lieliski tas izdodas!

Viņš ir arī nopelniem bagāts Austeru someljē, kurš ieguvis:
1.vietu Pasaules austeru atvēršanas sacensībās Galvejā Īrijā, 2024.
2.vietu Pasaules jūras velšu pavāru konkursā Francijā, 2024
3.vietas ieguvējs konkursā Latvijas Gada pavārs, 2024.

Austeru izzināšanas pirmsākumi Renāram sākās jau 2012.gadā, kad restorānā sāka vērt pirmās austeres vaļā. Izceļojis Francijā pa vairāk nekā 50 austeru fermām, 2021.gadā strādājis austeru fermā, strādājis Parīzē par pavāru un uzvarējis pasaules austeru atvēršanas čempionātā, tagad ir nolēmis ar saviem iespaidiem, pieredzi un zināšanām dalīties ar jums!

Papildu informācija

Meistarklašu noteikumi

Biežāk uzdotie jautājumi

Papildu informācija

Meistarklases datums

7. februāris 18:30-20:30