Recepte

Kamas maize ar krēmīgo burkānu sviestu, redīsu lapu, selerijas salātiem un mančego kazas sieru

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
4 personām

Lai pavasara steigā nepagurtu, klausi Uģi un pagatavo sātīgu brokastu maizi! Šodien “Pie Galda!” virtuvē top kamas maize ar krēmīgo burkānu sviestu, redīsu lapu un selerijas salātiem.

 

Uģis Veits

Autors: Uģis Veits

Uģis ir šefpavārs Valmiermuižas alus vēstniecībā Rīgā, kā arī TV3 raidījuma Gatavo 3 seja.

Sastāvdaļas

  • 300 g burkānu
  • 200 g sviesta
  • 1 buntīte redīsu ar lapām
  • 1 selerijas kāts
  • 50 g mančego siera
  • ‟Hanzas Maiznīca” maize ar kamas miltiem

Pagatavošana

 

  1. Burkānus nomizo, sagriež smalkās ripiņās un liek tvaicēties katlā. Kad burkāni gatavi, tos liek blenderī un lēnām pievieno sviestu, līdz tas ir emulģējies. Sviestu liek ledusskapī atdzist.
  2. Pa to laiku sagriež redīsus un selerijas kātus, nomazgā redīsu lapas.
  3. Uz maizes ziež burkānu sviestu, virsū liek svaigus redīsus, dekorē ar lapu un selerijas salātiem, pāri kaisa mizotu mančego sieru.

Komentāri:

Jūsu komentārs: