Recepte

Gards steiks ar piparmētru mērci un grilētu papriku

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Viegla
līdz 30 min
personām
Linda Vilmansone-Virbule

Autors: Linda Vilmansone-Virbule

Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindas mīļākās un aktuālākās garšas šobrīd ir medus, sinepes un apelsīni – tie tad nu pamanās iekļūt gandrīz visur.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Pagatavo mērci. Sablendē kopā piparmētras, pētersīļus, čili, kaperus, 1 daiviņu ķiploka, 1 ēdamkaroti brūnā cukura, eļļu un 1 laima mīkstumu, līdz izveidojusies viendabīga masa.
  2. Paprikas sagriež kumosa lieluma gabalos un apgrilē uz pannas vai grila, līdz tās ir viegli apdegušas. Apslaka ar nedaudz eļļas, kā arī miziņām un sulu no 1 citrona. Pievieno smalki sakapātus ķiplokus un sajauc.
  3. Steiku liek uz viegli ieeļļotas pannas un cep aptuveni 2 minūtes no katras puses. Pēc tam ietin folijā un atpūtina 5 minūtes, tad pasniedz ar mērci un grilēto papriku.

Komentāri:

Jūsu komentārs: