Lielākā traukā sajauc kopā visas sausās sastāvdaļas, izņemot rozīnes un dzērvenes.
Katliņā liek medu, pievieno olīveļļu un vaniļas ekstraktu, visu silda, kausē un maisa, līdz ir masa viendabīga, bet neuzvāra to.
Masu lej pāri sausajam maisījumam, visu samaisa, lai masa būtu viendabīgi mitra.
Uz cepamās pannas (vai divām) izklāj cepamo papīru, uz tā kārto musli ne īpaši biezā kārtā (1 cm biezumā). Liek līdz 170 °C temperatūrai sakarsētā krāsnī un cep ~ 30 minūtes, līdz tā kļūst zeltaini brūna. Ik pa 10 minūtēm apmaisa, lai auzu pārslas nepiedeg.
Gatavo musli izņem no cepeškrāsns un ļauj atdzist. Kad masa atdzisusi, pievieno dzērvenes un rozīnes un visu labi samaisa. Uzglabāšanai pilda gaisa necaurlaidīgā traukā.
Komentāri: