Auzu putra ar karamelizētiem banāniem

Viegla
līdz 30 min
2 personām

Kad apnikušas ierastās brokastis, laiks eksperimentiem! Šī putra izcelsies ar neparasto tekstūru, jo atšķirībā no auzu pārslām, šajā putrā auzas ir graudainākas un līdz ar to izteiksmīgākas. Ar karamelizētiem banāniem, sēkliņām un ogām būsi pagatavojis kārtīgu enerģijas lādiņu!

Sastāvdaļas

  • 100 g Herkuless smalcinātu pilngraudu auzu 
  • 400 ml augu piena pēc izvēles 
  • 1 ēdamkarote kokosriekstu eļļas
  • 2 ēdamkarotes kļavu sīrupa
  • 2 banāni
  • 2 ēdamkarotes mandeļu sviesta
  • mellenes

Pagatavošana

  1. Katliņā uzvāra pienu. 
  2. Pievieno smalcinātas auzas, ko 15 minūtes vāra uz lēnas uguns. 
  3. Atstāj uzbriest zem vāka. 
  4. Uzkarsē pannu, izkausē kokosriekstu eļļu. 
  5. Liek cepties uz pusēm pārgrieztus banānus, pārlej ar sīrupu, un ļauj tiem karamelizēties no abām pusēm. 
  6. Putru pasniedz ar karamelizētiem banāniem, mandeļu sviestu un mellenēm.

Komentāri:

Jūsu komentārs: