Toggle navigation
Izvēlne
Jaunumi
Receptes
Video receptes
Vīna skola
Žurnāls
Grāmatas
Autori
Veikals
Tiem, kas vēro svaru
Dārzeņu ragū
Vistas šķiņķīšu un dārzeņu sautējums
Melno lēcu salāti ar kraukšķīgiem kartupeļiem un sēnēm
Avenēs ceptu biešu salāti
Pak choi un sezama salāti
Vegānu “tunča” salāti … bez tunča
Līdzņemšanai pašgatavoti enerģijas batoniņi
Auksti kūpināts lasis salātos ar pupiņām
Salāti ar grilētu vistas krūtiņu un zemesriekstu mērci
ŽĀVĒTAS MELNPLŪMES UN VĪĢES MELNAJĀ TĒJĀ AR SOJAS PUTUKRĒJUMU
JOGURTA, OGU UN AUGĻU UZKODA
RIEKSTU UN ŽĀVĒTO AUGĻU BATONIŅI
ČIA PUDIŅŠ AR AUGĻU MĒRCI
GRIĶU UN GRŪBU PUTRA AR MARINĒTU SELERIJU UN ZAĻAJIEM ZIRNĪŠIEM
KRĀSNĪ CEPTI SAKŅAUGI AR GURĶU UN JOGURTA MĒRCI
Krāsnī ceptas garneles medus un sinepju mērce ar sparģeļiem
Kvinoja ar grilētu baklažānu un ķiršu tomātiem
Uzturvielām bagātīgas vakariņas – lasis ar dārzeņiem
Pilngraudu rīsi ar pākšaugiem
Topinambūru krēmzupa ar lazdu riekstiem
« Older Entries
Šī lapa izmanto sīkfailus!
Lasīt šeit.
Labi, paldies!