Izvēlne
  • Jaunumi
  • Receptes
  • Video receptes
  • Vīna skola
  • Žurnāls
  • Grāmatas
  • Autori
Kaspars Jansons

Kaspars Jansons

Restorāna MUUSU  šefpavārs

Autora receptes

Uz uguns pagatavota briežgaļa ar baraviku krēmu, lillā un lapu kāpostiem, kadiķogu pētrsīļu maizi un un biešu sarkanvīna redukcijas mērci Uz uguns pagatavota briežgaļa ar baraviku krēmu, lillā un lapu kāpostiem, kadiķogu pētrsīļu maizi un un biešu sarkanvīna redukcijas mērci
Vafele ar cidoniju sīrupā pagatavotu ābolu, aveņu jogurta saldējumu un aveņu melisas ledu Vafele ar cidoniju sīrupā pagatavotu ābolu, aveņu jogurta saldējumu un aveņu melisas ledu

Pie GALDA!
  • Kontakti
  • Reklāma
  • Par mums
  • Autortiesības
  • PRIVĀTUMA POLITIKA
  • Uz augšu ↑
© 2021 Visas tiesības aizsargātas
Šī lapa izmanto sīkfailus! Lasīt šeit.