Izvēlne
  • Īpašie piedāvājumi
  • Receptes
    • Brokastis
    • Cepumi
    • Deserti
    • Dzērieni
    • Ēdieni Cepeškrāsnī
    • Grilējam
    • Konservējumi un mērces
    • Kūkas
    • Pamatēdieni
    • Picas un maizes
    • Piedevas pie pamatēdiena
    • Pīrāgi un sacepumi
    • Salāti
    • Sautējumi
    • Uzkodas
    • Vakariņas
    • Viegla ēdienreize
    • Zivis
    • Zupas
    • Video receptes
  • Interesanti
  • Veikals
    • Veikals
    • Žurnāli
    • Grāmatas
    • Produkti
  • Mēs
    • Par mums
    • Kontakti
    • Autori
  • Visi Pie galda!
Kaspars Jansons

Kaspars Jansons

Restorāna MUUSU  šefpavārs

Autora receptes

Uz uguns pagatavota briežgaļa ar baraviku krēmu, lillā un lapu kāpostiem, kadiķogu pētrsīļu maizi un un biešu sarkanvīna redukcijas mērci Uz uguns pagatavota briežgaļa ar baraviku krēmu, lillā un lapu kāpostiem, kadiķogu pētrsīļu maizi un un biešu sarkanvīna redukcijas mērci
Vafele ar cidoniju sīrupā pagatavotu ābolu, aveņu jogurta saldējumu un aveņu melisas ledu Vafele ar cidoniju sīrupā pagatavotu ābolu, aveņu jogurta saldējumu un aveņu melisas ledu

Piesakies jaunumiem

Atstāj savu e-pasta adresi un saņem gardākos jaunumus pirmais.

    Pie GALDA!
    • Kontakti
    • Reklāma
    • Par mums
    • Autortiesības
    • PRIVĀTUMA POLITIKA
    • NOTEIKUMI – DISTANCES LĪGUMS
    • Uz augšu ↑
    © 2023 Visas tiesības aizsargātas