Jaunums

“Laima” saldumu veikals Tallinas ielā

  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com

Pēc renovācijas durvis vēris jauns “Laima” saldumu veikals, kas atrodas vēsturiskā “Staburadze” firmas veikala vietā – “Staburadze” ražotnes ēkā, Tallinas ielā 72/74. Veikals renovēts atbilstoši “Laimas Mīlestības vēstniecības” konceptam, un tā sortimentā nopērkami iecienīto saldumu zīmolu “Laima”, “Selga” un “Staburadze” produkti, kā arī pieejami baudīšanai uz vietas veikala kafejnīcas daļā. Veikala renovācijā ieguldīti 55 tūkstoši eiro.

“Šis veikals pirmo reizi tika atvērts 1997.gadā un kopš tā laika ir darbojies kā specializētais “Staburadze” firmas veikals ar visplašāko “Staburadze” toršu un cepumu sortimentu. Veikals arī turpmāk saglabās “Staburadze” produkcijas specializāciju un pieņems arī pasūtījumus iecienītākajām tortēm “Cielaviņa”, “Roko”, “Serenāde” un citām. Pēc 18 gados lielākās renovācijas veikala vēsturē, tas gaida pircējus nesteidzīgai šokolādes, konfekšu, kūku, toršu, karstās šokolādes un citu gardumu baudīšanai uz vietas vai iegādei līdzi ņemšanai,” komentē Dana Erciņa–Užāne, “NP Foods” Komunikācijas direktore.

Jaunajā veikalā, atbilstoši „Laimas Mīlestības vēstniecību” konceptam,  ir uzstādīti arī informatīvie stendi, kuros var interaktīvā veidā iepazīties ar “Laimas” produkcijas pilnu spektru, iegūt informāciju par jaunajiem produktiem, uzņēmuma aktualitātēm, kā arī sniegt savus komentārus un atsauksmes uzņēmumam.

Komentāri: