Jaunums

Jauna garša! “Baltais” Grieķu jogurts ar vīģēm, datelēm un rozīnēm

  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com

Jau vairākus gadsimtus mūsu vēderus lutina sens un tradīcijām bagāts piena produkts, kura izcelsme meklējama Vidusjūras reģionā – grieķu jogurts. A/S “Tukuma piens” ir gandarīti, ka spēj šo unikālo garšu atvest arī uz Latviju un jau ilgāk nekā gadu no vietējo gotiņu piena ražot augstākās kvalitātes standartiem atbilstošu grieķu jogurtu.

Šis produkts ir īpaši universāls kulinārijā un to atzinīgi novērtējuši mūsu pircēji, tādēļ papildu “Baltais” bez piedevu Grieķu jogurtam, A/S “Tukuma piens” pārtikas tehnologi veic rūpīgu recepšu izpēti, lai piedāvātu Latvijas iedzīvotājiem vēl nebijušas garšas nianses. Nupat esam izstrādājuši jaunu jogurtu ar vīģēm, datelēm un rozīnēm. Šo dienvidvalstu augļu džems apvienojumā ar krēmīgo un biezo “Baltais” Grieķu jogurtu tā baudītājam sniedz vēl nepieredzētu gardēža ceļojumu, izceļot tā sastāvdaļu neatkārtojamo garšu.

Grieķu jogurts ar vīģēm, datelēm un rozīnēm būs teicams deserts Jūsu veselīgā uztura ēdienkartē. Sevišķais produkta gatavošanas paņēmiens saturā ļauj saglabāt ļoti augstu olbaltumvielu daudzumu – 6,4%, turklāt tajā ir zems tauku saturs – 1,6%, kā arī tas nesatur biezinātājus, stabilizatorus, mākslīgos aromatizētājus vai krāsvielas. Tādēļ tas ir lieliski piemērots cilvēkiem, kuri pievērš uzmanību sportiskai formai un veselīgam dzīvesveidam.

Pašlaik “Baltais” produktu klāstā nopērkami Grieķu jogurti ar mellenēm, ar medu, ar vīģēm, datelēm un rozīnēm, kā arī “Baltais” bez piedevu Grieķu jogurts, sniedzot Latvijas iedzīvotājiem iespēju izbaudīt šo pasaulslaveno gardumu visplašākajā garšas spektrā.

Komentāri: