Ir veiksmīgi, skaisti un ļoti garšīgi aizvadīts pirmais mēnesis kopā ar TV projektu “Gatavo trīs”. Ceram, ka esat izmēģinājuši vairākas receptes arī savās mājās. Ar prieku un lielu entuziasmu turpinām domāt variantus, ar kuriem varēsim jūs pārsteigt un iepriecināt. Šajā numurā 12 receptes no visiem novembra raidījumiem. Par godu svinīgajiem notikumiem valstī prožektoru gaismā šoreiz izcēlām latviskas garšas un lokālus produktus – ābolus, alu, ķirbjus un dzērvenes. Āboli, protams, ir garšīgi arī bez pagatavošanas, bet diez vai kāds spēj apēst tik daudz svaigu ābolu, tādēļ piedāvājam smalko franču saldumu – makaronus, latvisku garšu piepildītus ābolu salātus, kā arī liekam priekšā izmēģināt interesantu kombināciju āboli + mednieku desiņas. Parādīsim trīs dažādus neierastus veidus alus pielietojumam – sēdinot vistu uz alus bundžas, vārot sautējumā un pat iecepot kūkā! Dzērveņu patīkamais skābums lieliski papildinās Līvas sāļo pankūku kūku, Annas medus kūku, kā arī manis gatavoto cūkgaļu ar dzērveņu mērci. Arī košo ķirbi var izmantot ne tikai marinējot burciņās, bet arī vārot zupas, pildot un cepot skaistas kūkas. Māra šoreiz parūpējusies par latvisku garšu bagātām un košām brīvdienu pusdienām, desertā izmantojot burkānu uzpūteņa recepti no senas latviešu pavārgrāmatas. Arī citās žurnāla lappusēs atradīsiet latviskām garšām bagātus produktus. Lai jums latvisks, skaists un patriotisks svētku mēnesis! Tiekamies Ziemassvētku garšās nākammēnes!
Linda
Ваш кулинарный журнал самый лучший в Латвии! Очень качественный дизайн и контент! Спасибо Вам ув. Линда и всей вашей команде! Будем абонировать на 2015 год обязательно! Алексей
Liels paldies par Jūsu vārdiem.
Большое спасибо за теплые слова.