Jaunums

Labas garšas nometne kopā ar Līvu Kļaviņu

  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com

Jau otrā Labas Garšas Nometne Rāmavas muižā (www.ramavasmuiza.lv). Tā kā iepriekšējā vasarā nometnes dalībnieki bija tik sajūsmināti, nolēmām šo pasākumu atkārtot.

Nometnes programma:

28. jūlijā- 17:00 ierašanās, pirmā nodarbība par diedzēšanu, un vakariņas.

29.- 30. jūlija vakaram divas pilnas dienas ar 3 nodarbībām/lekcijām katru dienu. Dienas sāksim 10:00 ar kopīgām brokastīm. Brīvajā laikā būs pieejams grāmatu stūrītis ar dažādām pavārgrāmatām, tēja un kafija.

Tēmas šoreiz būs sekojošas:

“Nekas nav tikai melns vai balts, tāpat kā nekas nav tikai sāļš vai salds” Ilze Tigule rādīs dažādus interesantus veidus kā ierasti “saldus” produktus izmantot “sāļajos ēdienos un otrādi.

Vienu dienu kopīgi brauksim eksursijā pa centrāltirgu, lai iepazītu labākās vietas, kur atrast svaigākos produktus, interesantākos garšaugus, svaigāko maizi un mācīsimies kā iegādāties svaigas zivis- kuras tad arī kopīgi pagatavosim pusdienās.

Apskatīsim arī nakts tirgu, kur no iegādātajiem tomātiem kopīgi pagatavosim kečupu, ko varēsiet paņemt līdzi un sev paglabāt līdz pat Ziemassvētkiem.

Vienu nodarbību pavadīsim apskatot dažādus veidus kā gudri saplānot iepirkšanos un maltīties, lai nedēļas laikā ietaupītu gan laiku, gan naudu, neupurējot veselību.

Vienu nodarbību veltīsim dažādām dārzeņu pagatavošanas metodēm, un vienu nodarbību- garšvielu maisījumu pagatavošanai.

Nometni atkal noslēgsmi Skrīveru saldējuma dvēseles Leldes Sotnieces vadībā ar saldējumu darbnīcu.

Cena visai nometnei, ar nakšņošanu (2 naktis) un brokastīm 195 eiro.

Pieteikšanās- 27726768.

Komentāri: